2009. május 20.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Angelina Jolie bíróságon harcol a gyerekekért

Angelina Jolie amellett, hogy színésznő, modell, ügyeletes szexszimbólum és hat kisgyermek édesanyja, az ENSZ Menekültügyi Főbizottságának jószolgálati nagykövete is. Leírni is fárasztó, hát még véghezvinni. Ennek ellenére úgy tűnik a harminchárom éves színésznőnek sok mindenre van ideje és energiája.

A vonzó külsejű színésznőről az elmúlt időszakban egyre olyan hírek jönnek, hogy házassága Brad Pittel romokban hever. A híresztelések szerint a szenvedélyesen induló románc tüze egyre halványabban pislákol. Kettejük kapcsolatáról az igazat csak ők tudhatják, annyi azonban biztos, hogy Angelina jótékonysági munkáját (talán nem is létező) magánéleti válsága sem árnyékolja be.

Legutóbb például Hollandiába ment, hogy részt vehessen a kongói vezér, Thomas Lubanga Dylio perében, akit azzal vádolnak, hogy hadseregében gyerekeket kényszerített katonai szolgálatra. Jolie szerint ez az tárgyalás a gyermekek jogaiért folytatott küzdelem egyik igen fontos állomása.

- Miután végignéztem a tárgyalást, felálltam és Thomas Lubanga Dylio szemébe néztem. Belegondoltam, hogy milyen nehéz lehetett azoknak a bátor kis embereknek, hogy szembe szálljanak vele - nyilatkozta Angelina Jolie.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
xy 2009-05-22 19:59:10
hol ezt írják róluk hol azt. lehet, hogy már ők maguk sem tudják házasok-e vagy sem...
nem
regisztrált
Beu 2009-05-22 11:38:16
Bocsi, de ha mar bulvar ujsagirasra adja a fejet, legalabb a tenyekkel legyen tisztaban. Pitt es Jolie nem hazasok. Nem nagy dolog, de elvaras az alapossag. Vagyis... lenne.
nem
regisztrált
xy 2009-05-21 07:53:15
Kedves Zsazsa!
A kultúrához nem csak az tartozik hozzá, hogy meghallgatunk vagy olvasunk egy vonósnégyes koncertről. A kultúra szerves része a környezetünkhöz és embertársainkhoz való hozzáállás is. A cikk pedig (némileg valóban bulváros köntösben) egy igen fontos problémára hívja fel a figyelmet, ha Angelina Jolie-val, hát vele...
nem
regisztrált
zsazsa 2009-05-21 00:11:09
Igazad van Katka, rosszul írtam, Te biztosan hibátlan vagy. Mindenben:-)
A lényegen semmit nem változtat, hogy egyre több az ilyen cikk, aminek nincs köze a kulturához.
nem
regisztrált
Katka 2009-05-20 20:47:01
Jó kérdés, hogy mit keres itt ez a cikk. Viszont biztosan kulturális és nem kultúrális. Zsazsa, előbb tanulj meg írni! :-)
nem
regisztrált
zsazsa 2009-05-20 20:09:02
Ez nem egy kultúrális hírportál? A fenti cikkben mi utal erre?
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei