2009. május 21.Kiss Rita
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Újra shoppingolhatnak a blökik, önkormányzati engedéllyel

A tavaly útjára indított egyedülálló fővárosi kezdeményezés kiugró sikere alapján a Mammut kulturális programsorozata, az M'art keretében május 22-23-24-én a blökik ismét lehetőséget kapnak arra, hogy gazdájukkal együtt egy teljes hétvégén keresztül végigjárják a Mammutot, és együtt vásároljanak az üzletekben.

A Mammut a II. kerületi Önkormányzat kutyatartást szabályozó rendeletével összhangban engedi be az állatokat, így bizonyos, nagytestű fajtákat csak szájkosárban lehet bevinni a házba. A mintegy 400 bolt természetesen idén is saját hatáskörében döntheti el, hogy üzleteikbe beengedik-e a kutyákat ezen a három napon. A programban részt nem vevő boltok bejárataikra pirossal áthúzott kutyamatricát helyeznek majd el jól látható módon.

Az üzletközpont a nyugat-európai modell minél sikeresebb meghonosítása érdekében a kutyásokat számos programmal, míg a többieket megerősített biztonsági- és takarító személyzettel várja.

Válogatás a hétvége programjaiból:

Bárka Műhely
Pénteken 12 órától kézműves foglalkozásokkal várják a legkisebbeket.

SMC és a Baptista Szeretetszolgálat Rescue 24 mentőcsapat mentőkutyás részlegének bemutatója
A hétvége mindhárom reggelén “kutyás ajtónyitó", Balázs László mentős és Anqua kutya fogadja a látogatókat. Társaik lesznek az UTE jégkorongosai Borbás Gergely, Berta Ákos és Hüffner Adrián.
Szombaton 17 órától mentőkutyás bemutatót tart a Rescue 24 a Mammut II-ben a szökőkútnál. 5 kutya és gazdája megmutatják a mentőkutyák fegyelmezettségét, ügyességét szimulált épületomlással, és bemutatkoznak a tűzfészek-kutató kutyák.

Népszigeti Kutyasuli bemutatója
Pénteken, 18 órától; szombaton 12 órától és vasárnap 15 órától tart bemutatót az iskola, majd nevelési tanácsadással segíti a kutyatulajdonosokat.

Kutya Ki-kicsoda a legkisebbeknek a KölyökParkban

The Critter Casual
Nyakörv- és tüzelőbugyi kollekció bemutatása. Sőt, hogy a kutyusok is kényeztetve érezzék magukat a Mammutban, kutyakekszek és -sütiket kóstolhatnak majd.

Lelenc Kutyamentő Egyesület
A szervezet szóróanyagokkal, tesztekkel hívja fel a figyelmet a felelős kutyatartásra, sőt lehetőség lesz a helyszínen azonnal örökbe is fogadni a gazdit kereső kutyusokat.

Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület
Az egyesület állatvédelmi és a felelős állattartásról szóló játékos tesztekkel, állatos színezőkkel, saját képeslap gyártásának lehetőségével és kétóránkénti rövid előadással, valamint egy felnőtten örökbefogadott kutya engedelmességi és ügyességi bemutatójával áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szamóca Állatpatika
A kis gazdik szakember segítségével mikroszkóp alatt megismerhetik kedvencük legnagyobb ellenségeit, a bolhákat, kullancsokat, atkákat. Fonendoszkóp segítségével meghallgathatják ahogy kutyusunk lélegzik, ver a szíve. A nagyobb gazdiknak dr. Hegedűs Béla állatorvos ad hasznos tanácsokat.

PetsLove és Koti Dog Fashion
A kutya esküvői rendezvényekre szakosodott cég most esküvői kutyaruha bemutatót tart.

Fressnapf
Táplálkozási tanácsadás kutyatartóknak.

Bitter Sweet
Vasárnap délután 16 órától közönségtalálkozón Kovács Patrícia és Károly kutya, valamint Hegyi Barbara és Ribizli beszélgetnek az érdeklődőkkel és kutyáikkal.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Veszják 2009-05-21 10:39:56
Jó lenne, ha fizetni is tudnának helyettünk a kutyák.
Egyébként ez maxigáz hír.
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei