2009. május 22.Árendás Éva
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Elhalasztják a Michael Jackson koncerteket

Legalábbis az első négy koncert dátumát változtatták meg, mert a hivatalos bejelentés szerint olyan nagyszabású eseménnyé nőtte ki magát a sorozat, hogy jóval több előkészítési időre van szükség a színpad elkészítéséhez, a videóelemek tartalmának programozásához, valamint a teljes produkció összeállításához és a próbákhoz.

Ez persze nem vigasztalja azokat a rajongókat, akik az első négy előadás valamelyikére váltottak jegyet. Azok jártak a legjobban, akiknek az eredeti kezdő időpontra, vagyis július 8-ára volt belépőjük, ezt a koncertet ugyanis csak öt nappal, július 13-ára tolták át. A következő három dátumot azonban egyszerűen áthelyezték a jövő év tavaszára. Így akik idén nyáron készültek, foglalhatnak új repülőjegyet 2010. március 1-ére, 3-ára, vagy 6-ára. A szervezők abbéli reményüket fejezték ki, hogy a nem Londonból érkezőknek is lesz idejük megváltoztatni utazási terveiket.

A koncertprogram módosítás még egy kérdést felvet, így ugyanis a márciusi előadások lesznek a sorozat zárókoncertjei az eddigi 2010 február 24-i dátum helyett. Ez némelyeknek csalódást okoz, ugyanis a zárókoncert a várakozás szerinti legnagyobb esemény lehet, amelyre a jegyek vásárlása mellé egy un. "aftershow" belépőt is eladtak.

Azoknak a rajongóknak, akik nem elégedettek az új időponttal, a szervezők a vételár visszatérítését ígérik.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei