2009. június 8.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Michael Jackson ismét a mesevilágba menekül

Talán nincs még egy olyan birtok a föld kerekén, mely olyan mértékben köthető lenne tulajdonosához, mint a híres Neverland Michael Jacksonhoz. Hosszú-hosszú évekig a Santa Ynez-i (USA) ranch és az énekes neve elválaszthatatlan volt egymástól, míg végül Jacko a tavalyi évben megválni kényszerült luxus játszóterétől.

A plasztikai sebészek kedvenc vendége még 1987-ben vásárolta meg az 1100 hektáros birtokot, azonban csak tíz év múltán költözött oda. Jacko létrehozott egy saját állatkertet és vidámparkot is, ahol hátrányos helyzetű gyermekeket látott vendégül. Ezek a vendégségek adták később az alapot az énekes ellen felhozott gyerekmolesztálási vádaknak.

Michael Jackson a körülötte kialakult zűrzavarban állítólag az anyagi csőd szélére került, így kénytelen volt megválni hőn szeretett mesevilágától is. Az énekes azóta is szenvedett a birtok hiányától. Most azonban úgy tűnik, hogy újra felépítheti Neverlandet, csak ezúttal Kentben (Egyesült Királyság).


Az egykori Jackson birtok


Jogos a kérdés, hogy hogyan is került az amerikai énekes Kentbe! A válasz igen egyszerű. Jacksont ugyanis a jövő hónaptól egy kereken 50 koncertre szóló szerződés köti a londoni O2 arénához. Az énekes arra kérte a szervezőket, hogy ideiglenes angliai lakhelye körül alakítsanak ki őmaga és a gyermekei számára egy Neverlandhez hasonló szórakoztató komplexumot.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei