2009. november 11.Veréb Kata
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Búcsúzik a Danubius - November 18-án ellhalgat a rádió

Jakupcsek Gabit, Buza Sándort, Gundel Takács Gábort, Rókusfalvy Pált és Geszti Pétert is hallhatjuk az elkövetkezendő napokban a Danubius Rádión. Minden hétköznap délután három és hat óra között egykori Danubius Rádiós sztárműsorvezetők ülnek mikrofon elé, így búcsúzva a rádióadótól.

A Danubius Rádió munkatársai méltón szeretnének elbúcsúzni hallgatóiktól és üzleti partnereiktől, akik mind részesei voltak az elmúlt 23 év sikereinek. Ezért úgy döntöttek, hogy egykori, népszerű Danubius Rádiós műsorvezetőket hívnak meg műsort vezetni, felidézni ennek a több mint két évtizednek a nagy pillanatait. Így hétköznaponként délután három és hat óra között olyan sztárokat hallhatunk, mint például Rókusfalvy Pál, Geszti Péter vagy Rónai Egon.

Az utolsó előtti napon a Danubius Cappuccino Tripla egykori műsorvezetői, Jakupcsek Gabi, Gundel Takács Gábor és Buza Sándor ülnek a mikrofonok elé. November 18-án, az utolsó napon az összes jelenlegi műsorvezető adásba kerül, mielőtt végleg elnémulna a Danubius Rádió az országos frekvencián.

Sebestyén Balázsék pedig addig sem tétlenkednek, igyekeznek egy újabb jótékonykodással maradandót hagyni maguk után. Ezért egy olyan fajtamentő alapítvány számára gyűjtenek pénzt, akik németjuhászokat mentenek ki sintértelepekről, de a gazdasági válság miatt most veszélybe került tevékenységük.

A Danubius Rádió büszke arra, hogy meghatározó szereplője és aktív részese lehetett a magyarországi kereskedelmi rádiózás kialakításának, és alapvető szerepe volt és van abban, hogy ma is több millió rádióhallgató kapcsolódik be a rádiók adásába naponta.

Magyarország legrégebbi kereskedelmi rádiója búcsúzik az országos frekvenciától november 18-án éjfélkor.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Despi 2009-11-18 19:14:11
Szerintem meg kár,hogy megszünnek.A két leg hallgatottabb rádiót veszik el.Ez majdnem olyan mint,ha eltennék az Rtl club-ot meg a Tv 2-őt.
nem
regisztrált
kortes 2009-11-11 15:49:32
Már elég

Hol vannak sztárok? Mert ezek nem azok. Végre, hogy megszünnek.
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei