2009. november 18.Márkus Anita
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Megérkezett a South Park 13. évada

A tengerentúlon még nem ért véget a South Park 13. évada. Amerikában a South Park rajongók épp olyan izgatottan várják a befejező részeket, mint a hazai Cartman és Stan hívek az első szinkronizált részeket. A South Park legújabb epizódjai november 20-tól az MTV műsorán, majd december 4-től a Comedy Central-on láthatók.

A világ legismertebb kisiskolásai újra visszatérnek a képernyőre. Cartman, Stan, Kyle és Kenny hűek maradnak a tőlük megszokott stílushoz és senkit sem kímélnek. A 13. évad epizódjaiban ismét számtalan témában feszegeti a határokat a South Park alkotócsapata. Már az első epizódban feltűnik az egyik legnépszerűbb tini csapat, a Jonas Brothers, de Cartman szuperhősként feszít, így a Batman-szerű szupermozik is megkapják a magukét. Cartman mosómedvére emlékeztető jelmezben öntörvényű igazságosztóként járja South Park utcáit.

"Cartman egy nagyon szerethető és esendő figura." - vélekedik Csőre Gábor, aki évek óta adja hangját South Park gonosz kisiskolásának. - "Mindegyikünknek van egy sötét oldala, mindenkiben él egy kis Cartman, talán ezért is népszerű. Az új South Park epizódok pedig elképesztően szellemesek. Nagyokat nevetek munka közben." - tette hozzá a szinkronszínész.

A kisiskolások pankrátorként is kipróbálják magukat, míg Stan jámborabb, érző oldalát is megmutatja: japán bálnavadászok ellen indul egy környezetvédő csoporttal. Cartmanéknek egy megszállott motoros bandával is meggyűlik a bajuk. Kyle öccsét, Ike-ot pedig iszonyatos látomások gyötrik: halott hírességeket lát. Sem egy szelleműző tv műsor, sem a pszichológus nem tud segíteni a fiún, így Kyle kezébe veszi az ügyet. Michael Jackson szellemét próbálja kiűzni az öccséből, így a pop királya sem menekül meg a South Park-os szerepléstől. Természetesen a gazdasági világválság is utoléri a kisiskolásokat, de hogy hogyan, az derüljön ki az MTV és a Comedy Central műsorán.

***


South Park 13. évad
November 20-tól az MTV műsorán minden pénteken 22:55-től!
December 4-től a Comedy Central műsorán minden pénteken 22:00-tól!

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei