2009. december 10.Ujvári Barbara
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A Jack Jack című filmmel indítja az új évet a TV2

Mester Tamás, Ganxsta Zolee, Tóth Tibi és Papp Szabi 2007-ben Jack Jack néven zenekart alapított. A srácok hét hétre összeköltöztek és dalaik születését egy stáb rögzítette. Az ebből készült zenés film a mozit már meghódította, január 1-én pedig a TV2 vetíti le a nem mindennapi "rock-naplót".

A zenei élet különböző területén maradandót alkotó négy zenész, Mester Tamás, Ganxsta Zolee, Tóth Tibi és Papp Szabi nem kis dologra vállalkozott, amikor megalapították Jack Jack névre keresztelt zenekarukat. A különböző habitusú, ám saját elképzeléseikhez határozottan ragaszkodó zenészek hét hétre költöztek össze, hogy egy lemeznyi hanganyagot rögzítsenek. A nem mindennapi munkafolyamatot ráadásul a Jack Daniel’s jóvoltából kamerák rögzítették, így egy semmihez sem fogható zenés film, egy "rockumentary" született a népszerű előadókról Indián rendezésében.

A kulisszák mögötti felvételek a dalok születése mellett számos személyes konfliktust és a nagyközönség által irigyelt bulit is bemutat. A Jack Jack film kockáit nézve fény derül arra, milyen is az igazi rock and roll élet. A mozik után most először a televízióban is látható a páratlan alkotás. 2010-ben a TV2 a Jack Jack-kel kezdi az újévet.


Jack Jack - a film a TV2-n!
2010. január 1., 00:05-kor

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei