2009. december 17.Naszály György
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Michael Jackson-show Magyarországon

Michael Jacksont halálát követően százmilliók siratták és még siratják is jó ideig. A This Is It című film átütő siker, szinte naponta kelnek szárnyra különböző hírek a vele kapcsolatos ereklyékről, posztumusz díjakról, legelvakultabb híveinek akcióiról.

Úgy tűnik, a Jacko-őrület egy pillanatra sem lankad. Ennek jegyében rajongók millióinak álma válik majd valóra a JACKO A Tribute to Michael Jackson című showműsorral. A nézők újra átélhetik kedvencük előadását, érezhetik az energiáját és vele énekelhetik minden idők legnagyobb slágereit! A showban a szupersztár eredeti társait, két háttérvokalistáját, négy hangszeres zenészét és négy táncosát is láthatjuk a színpadon. Közülük Sebastian Garcia és Chris Granitz részesei voltak Michael Good-bye-tour-jának is, és egykor magával a sztárral dolgozták ki a mozdulataikat.

A színpadon a legendás Bad Tour, illetve Dangerous Tour elevenedik meg. Jacksont mozgásban és hangban a tökéletes illúzióval a világhírű Tej’ai Sullivan kelti életre. Olyan slágerek csendülnek fel, mint a Beat It, a Billy Jean, a Thriller, a Wanna Be Starting Something, a Man In The Mirror, a She’s Out Of My Live, a Bad vagy a Jam. Az estét a látvány, a pirotechnika, a hangzás, a táncosok, a jelmezek teszik teljessé.

A vadonatúj showműsor főpróbáit szeptemberben tartották Orlandóban a legendás Universal Stúdió falai közt, de a produkció csak télen indul útjára. Ezért is számít igazi szenzációnak, hogy a december 24-i moszkvai világpremiert, majd egy tíznapos müncheni előadássorozatot követően a világ körüli turné harmadik állomása Magyarország lesz!

Az érdeklődők január 15. és 19. között Szegeden, Veszprémben, valamint két alkalommal Budapesten, a SYMA csarnokban láthatják a varázslatot.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
ManuFacere 2009-12-17 16:32:29
Nem igaz, hogy nem lehet békén hagyni már Michael-t. Szerintem jobb lenne már őt elfelejteni.
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei