2009. december 22.Vancsó Éva
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Első nagy BEUGRÓ Live Party a Corvintetőn

December 27-én este a Corvintetőn élőben nézheti meg minden érdeklődő, hogy mit tudnak a Beugró színészei, sőt bárki beugorhat a mélyvízbe: kipróbálhatja a tévéből megismert játékokat és feladatokat, a legügyesebbek a nagy élményen túl értékes ajándékokkal távozhatnak.

A magyar televíziós csatornákon futó rosszabbnál rosszabb műsorok, és ostoba vetélkedők mellett igazi felüdülés a Beugró, aminek eredetisége, humora és a résztvevő színészek tehetsége megunhatatlan. A jelenleg a Comedy Centralon és a Cool tévén futó program először mutatkozik be élőben a Corvintetőn a két ünnep között, hogy kiderüljön, a valóságban is olyan szórakoztatóak, mint a képernyőn keresztül.

A négy állandó szereplőből ezúttal ketten, Szabó Győző és Kálloy Molnár Péter teljesítik a képtelen és őrült improvizációs feladatokat. De nem csak nevetni lehet, hanem minden néző kipróbálhatja saját magát is a rögtönzős játékokban, amihez "szakértő" tanácsokat és segítséget kap. A legjobbakat értékes nyereményekkel is díjazzák a közönség tapsán és elismerésén felül.

A szégyenlősebbek így nem csak két, hanem sok-sok önkéntes beugrón nevethetnek, miközben DJ Sanyi és DJ Rob gondoskodik a zenei aláfestésről és a Corvintető megszokott bulis hangulatáról. A Beugró Live Party tökéletes levezetés a karácsony után, és már rákészít a szilveszterre, a két ünnep közt más nem is kell.

***


BEUGRÓ Live Party
Helyszín: Corvintető, VIII. Blaha Lujza tér 1-2., Corvin Áruház 4. emelet
Idő: 2009. december 27. vasárnap 21h
Jegyár: 1000 Ft
Bővebb információ: http://www.beugro.tv, http://corvinteto.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei