2009. december 27.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

2009 legolvasottabb cikkei a Napvilágon

A 2009-es év sem különbözött sokban a tavalyitól, már ami a lelkes munkát illeti a Napvilág.Net szerkesztőségében: 1884 izgalmas, aktuális kulturális programmal, hírrel és beszámolóval próbáltunk olvasóink kedvére tenni. És ahogy az elmúlt évben, úgy idén is akadtak köztük kedvencek, lássuk tehát a legolvasottabb cikkeket 2009-ből.

Oscar-díj 2009 - A nyertesek

Ezekben a percekben ér véget az idei Oscar-gála, az aranyszobrocskákat büszkén és meghatódva szorongatják újdonsült tulajdonosaik. A 81. alkalommal megrendezett gálán a legtöbb - szám szerint 13 - díjra jelölt Benjamin Button különös élete 3 szobrot hozott el, Heath Ledger posztumusz Oscar-díjat kapott, az idei nagy győztes pedig a Gettó Milliomos lett, amely 8 díjjal gazdagodott.
Tovább a cikkre>>>

Megint 17 - Zac Efron újabb sikere

Bemutatták az Egyesült Államokban a Zac Efron nevével fémjelzett legújabb filmet, melynek címe Megint 17. A tinilányok bálványa nem okozott csalódást a film készítőinek, tömegeket vonzott a mozikba már az első napon. Magyarországon a rajongóknak és az érdeklődőknek május 28-ig várniuk kell a bemutatóra.
Tovább a cikkre>>>

Marilyn Monroe soha nem látott fotói élete utolsó napjairól

Norma Jeane Baker, vagy ahogy a világon mindenhol ismerik, Marylin Monroe 1962. augusztus 5-én, 36 éves korában halt meg. Halálát akkor valaki vagy valakik mindenáron öngyilkosságként akarták elfogadtatni a nyilvánossággal. Azóta azonban egyre több bizonyíték szól amellett, hogy a szőke szépség nem önkezével vetett véget életének.
Tovább a cikkre>>>

Robert Pattinson Budapesten forgatja új filmjét

Habár Robert Pattinson nevét és arcát az Alkonyat című film tette világszerte ismertté, a 23 éves színész mindent megtesz azért, hogy kilépjen a tinibálvány-vámpír skatulyából. Legutóbb Salvador Dalí-t formálta meg a Little Ashes című filmben, most pedig két olyan alkotás is folyamatban van, amelyekben hátat fordít az Edward Cullen-típusú karakternek.
Tovább a cikkre>>>

Patrick Swayze utolsó tánca, cowboy módra

A 1980-as években (de talán nem túlzás azt állítani, hogy még ma is) nők millióit szegezte a képernyők elé Patrick Swayze csipőmozgása. Mindenki a szende szűz Baby helyében szeretett volna lenni, hogy forró táncot lejthessen a sármos színésszel. Patrik Swayze mára azonban már csak árnyéka annak a férfinak, aki egykoron mindenkit piszkos táncra csábított.
Tovább a cikkre>>>

VIVA Comet 2009 - Az idei díjazottak

Kicsiny hazánk - az elmúlt időszakban igencsak felduzzadt - könnyűzenei élete nagy lázban égett az elmúlt héten, hiszen június 4-én adták át a hazai zenecsatorna, a VIVA televízió éves díját, a Comet gömböket. A díjátadáson a magyar zeneipar állócsillaga, a Groovehouse együttes, illetve a szakma újoncai taroltak.
Tovább a cikkre>>>

Diana: a celebration Magyarországon

Titanic után Diana: a celebration. Minden bizonnyal hatalmas sikert fog aratni a tragikus körülmények között elhunyt walesi hercegnő életét és munkásságát bemutató kiállítás, melyet Európában elsőként Magyarországon láthat a közönség, 2009. január 31-től. Hercegnőhöz méltóan a kiállítás helyszíne a VIII. kerületi Palotanegyedben található Károlyi-Csekonics Rezidencia lesz.
Tovább a cikkre>>>

Angelina Jolie bíróságon harcol a gyerekekért

Angelina Jolie amellett, hogy színésznő, modell, ügyeletes szexszimbólum és hat kisgyermek édesanyja, az ENSZ Menekültügyi Főbizottságának jószolgálati nagykövete is. Leírni is fárasztó, hát még véghezvinni. Ennek ellenére úgy tűnik a harminchárom éves színésznőnek sok mindenre van ideje és energiája.
Tovább a cikkre>>>

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei