2010. június 30.Brávácz Alexandra
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Koncert az árvízben bajba jutott állatokért

Aki szívén viseli az árvízben bajba jutott állatok sorsát, az kifejezheti segítő szándékát július 8-án, csütörtökön. A Városmajori Szabadtéri Színpadon sztárok és civil szervezetek fognak össze a közös cél érdekében, és a megvásárolt belépőjegyek árával mi is támogathatjuk a menhelyeket és az oda került kutyákat.

Az árvíz miatt sok ezer állat sorsa is tragikussá vált, amikor a víz elöntötte a házakat. Az otthon nélkül maradt családok ideiglenes szállásaikra sem vihették magukkal hűséges kutyáikat. A rászoruló emberek érdekében már hatalmas társadalmi összefogás indult. Azonban a leginkább kiszolgáltatottaknak, a rászoruló embertársaink állatainak nyújtott segítségünk, társadalmi felelősségvállalásunk összetartásunkat, emberségünket jelképezi, így példát mutat a következő generáció számára is.

Minden, a jegy vásárlására elköltött forint közvetlenül a bajba jutott menhelyek és az ott élő kutyák megsegítésére szolgál. A művészek, többek között Zorán, a Pa-Dö-Dő, Keresztes Ildikó, Gerendás Péter, Irishfeet és a Bloomhorne együttes, Szekeres Attila és Balázs Gergely, lemondtak a fellépti díjakról, a szervezők és az önkéntesek szabadidejükben, ingyenesen végzik munkájukat. Az esemény fő célja a figyelem ráirányítása a problémára, és hogy a segítő szándékkal megvásárolt jegyekért cserébe a szervezők is adhassanak valamit.

A támogatók a támogatás nagyságától függően pártoló jegyeket kapnak. A támogatás lehet pénzbeli, illetve tárgyi eszköz: táplálék, állatgyógyszer, fertőtlenítőszer stb., ami a menhelyek felújításához, használhatóvá tételéhez szükséges.

Az adományok elkülönített számlára kerülnek, melyet teljes egészében a menhelyek megsegítésére fordítanak. A támogatóknak dokumentáltan és részletesen beszámolnak és az adományok sorsáról.

A jegyek megvásárolhatóak a www.szabadter.hu oldalon, illetve a színház jegypénztárában és a szokásos jegyértékesítő helyeken. Pénzadományát azonban ezen kívül is bárki eljuttathatja a 11714006-20446624 számlaszámra. További segítséget fogadnak az SMS Adomány-vonalon: a 1784 számon. Üzenet: adomany (300Ft/ SMS).

A koncertet követő két hónapon át, valamennyi bevétel az elkülönített számlára kerül.

***


Koncert az árvízben bajba jutott kutyák és állatmenhelyek számára
Időpont: 2010. július 8. (csütörtök), 20 óra
Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad
Fellépők: Zorán, Pa-Dö-Dő, Keresztes Ildikó, Gerendás Péter, Irishfeet és a Bloomhorne együttes, Szekeres Attila és Balázs Gergely improvizációi, valamint további meglepetések.
Műsorvezető: Hegyi Barbara és Azurák Csaba
Szervezők: Vigyél Haza Alapítvány, Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület és a Felelős Állatbarátok Egyesülete
A rendezvény védnöke: Keveházi Krisztina, az Operaház magántáncosa
Jegyárak: 3000 és 2000 Ft

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei