2010. szeptember 13.Dési Viktória
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Kutya- és emberbarát piknik a Szabadság téren

Kutya- és emberbarát pikniket tartanak vasárnap a Szabadság téren. A rendezvény célja a belvárosi felelősségteljes kutyatartás előtérbe helyezése, színes programsorozattal egybekötve. A rendezvény Raffay Dávid, A kutyás lány című szobrának avatása köré szerveződik.

Az EB OVO Piknik a felelősségteljes városlakó képnek egyik megnyilvánulása. Az egyesületi tagok piknikre invitálják a városlakókat, a városvezetést, ahol megfér egymás mellett a kutyás és a nem-kutyás közönség.

A rendezvény Raffay Dávid, A kutyás lány című szobrának avatása köré szerveződik, amely a városi vezetőség és a kutyás társadalom összefogását tükrözi.

Beszédet mond: Rogán Antal, az V. kerület polgármestere.

Az EB OVO-k szeretettel várják a lakókat, a kutyusokat, a városi vezetőket és a sajtó tisztelt képviselőit egy belvárosi piknikre, ahol a szoborátadás mellett fotókiállítás is nyílik, Város és a kutya témában.

Kutyabemutatók, kutyás ki-mit-tud, és a kutyás vásár mellett ismeretterjesztő sátrakban állatorvosok és felelős gazdik válaszolják meg a kérdéseket. A kicsik sem maradhatnak ki: gyerekprogramokkal várják őket!

***


Kutya- és emberbarát piknik
Helyszín: Budapest, Szabadság tér
Időpont: 2010. szeptember 19. délután 2-től
További részletek, teljes program itt: www.ebovo.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei