2011. március 19.Szandtner Veronika
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Átadta a művészeti díjakat Réthelyi Miklós

A Néprajzi Múzeumban adta át 2011. március 11-én Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter a nemzeti ünnep alkalmából odaítélt művészeti díjakat. A miniszter többek között színházi, filmművészeti, szépirodalmi, tánc és iparművészeti, valamint képzőművészeti kategóriákban adta át a kitüntetéseket.

A március 15-ei nemzeti ünnep alkalmából művészeti díjakat adományozott Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter. Az ünnepségen osztotta ki a miniszter az irodalmi teljesítményt jutalmazó Balassa Péter-, a filmes területen elért eredményeket jutalmazó Balázs Béla-, illetve a fotóművészeti teljesítményt elismerő Balogh Rudolf-díjakat. Emellett tánc, zene, színházi, közművelődési, valamint iparművészeti, képzőművészeti és irodalmi kategóriákban is különböző díjakkal ismerték el a magyar alkotók tevékenységét.

A díjazottak névsorában található többek között Kocsis Ágnes filmrendező, Pataki Ágnes producer, Vári György esszéista, Bodó Viktor rendező és Fesztbaum Béla színművész, valamint Gáll Ádám festőművész és Várady Szabolcs költő is.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei