2011. július 7.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Elkezdődött a Való Világ 5 szereplőválogatása

Közel húszezer önjelölt sztárt hallgatnak meg az RTL Klub Való Világ című műsorának szerkesztői az elkövetkező hetekben: a valóságshow ötödik szériájára összesen harmincnyolcezren jelentkeztek, de személyesen bemutatkozni "csak" húszezer embernek lesz lehetősége a válogatók előtt - írja a Napiász Online.

Hosszú sorok kígyóznak az RTL Klub székháza előtt hétfő óta - megkezdődött ugyanis a Való Világ 5. szériájának szereplőválogatása, amelyre ezúttal is furcsábbnál furcsább figurák, önjelölt sztárok és ambiciózus átlagemberek egyaránt jelentkeztek. A castingon résztvevők még mindig látnak fantáziát az immáron ötödik alkalommal induló valóságshowban, akad, akiket a vélt vagy valós hírnév vonz, mások a komoly nyeremény reményében költöznének be a luxusbörtönbe.

A jelentkezők között akadnak olyanok is, akiket már megismerhetett a közönség: így például az előző széria győztesnének, Alekosznak több rokona is versenybe szállna az augusztusban induló valóságshowban, de próbálkozik az a Veronika is, aki nemrégiben elnyerte Alekosz kegyeit a menyasszonykereső műsorban. Hogy az RTL Klub szerkesztői engednek-e a már ismertebb arcoknak, vagy egészen új embereket keresnek a műsorhoz.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei