2011. július 19.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Dívavízió Egerben a Várszínház Szabadtéri Színpadán

Három színésznő igen különleges előadását láthatja a közönség július 20-án Egerben a Várszínház Szabadtéri Színpadán: Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit, a három barátnő ünnepli tíz éve tartó közös munkájukat egy látványos musical show-val. A Dívavízió című előadás a Dívák Éjszakája című, sikerrel futó produkció kivonata.

A Moulin Rouge színpadán ismerkedett meg egymással a három színésznő, akiknek ez olyan maradandó élményt okozott, hogy elhatározták, közösen is bizonyítják tehetségüket. Ennek éppen tíz esztendeje - így elérkezett az idő, hogy Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit egy nagyszabású előadás keretében méltó módon megünnepeljék a közös munkát, az elmúlt tíz évet. Erre kerül sor július 20-án Egerben, a Várszínház Szabadtéri Színpadán, ahol a Dívavízió című élő musical show-t láthatja a közönség.

Tíz éve született meg a Dívák Éjszakája című produkció, melyben a három színésznő a Moulin Rouge-os hangulatot próbálta felidézni, valódi dívaként léptek színpadra, és jelenítették meg a múlt század párizsi életének budoár hangulatát. A mostani előadás egyfajta összefoglalása a hölgyek eddigi közös munkájának, így garantált a remek hangulat, és az is, hogy mindenki maradandó élménnyel térhet haza a Dívavízióról.

***


Dívavízió
Helyszín: Eger, Várszínház Szabadtéri Színpada
Időpont: 2011. július 20.
Bővebb infó: www.divakejszakaja.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei