2013. május 9.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Három napig látható a 3D-s aszfaltrajz az Akvárium Klub előtt

Május 10. és 12. között a budapesti Erzsébet téren tekinthető meg az a Bátorfát ábrázoló, három dimenziós aszfaltrajz, amelyet a daganatos és krónikusan beteg gyermekek élményterápiás kezelésével foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány megbízásából készítenek el street art művészek.

A 9 méter magas Bátorfa a hatvani tábor egyik attrakciója, amelyet megmászva a gyermekek megküzdhetnek félelmeikkel. Az Akvárium Klubnál ezt a különleges eszközt három napig aszfaltrajz formájában láthatják az érdeklődők, ráadásul olyan hírességekkel is fotózkodhatnak az "oszlop tetején", mint Rúzsa Magdi, Szűcs Krisztián (Heaven Street Seven), Kowalsky (Kowalsky meg a Vega), Fodor Máriusz és Toldi Miklós (Magashegyi Undreground, Kaukázus, P.A.W.A.) valamint Mautner Zsófi gasztroblogger. Emellett izgalmas családi programokkal is várják az érdeklődőket az Erzsébet téren.

Az alkotást a Neopaint Works művészcsoport varázsolja a helyszínre, amelynek nevéhez fűződik többek között a VII. kerületi tűzfal-rehabilitációs program, és a nemzet színészeinek arcképe a Nemzeti Színház mellett.

Az eseménnyel a Bátor Tábor Alapítvány 1%-os adománygyűjtési akciójára szeretné felhívni a figyelmet.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei