2013. június 8.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A magyar Attraction lett a Britain's Got Talent győztese

Megnyerte az Attraction nevű magyar tánccsapat a világ egyik leghíresebb, Britain's Got Talent című tehetségkutatóját. A győztesek a 250 ezer fontos pénzjutalom mellett egy különleges lehetőségnek is örülhetnek: részt vehetnek az idei Királyi Varietén.

A Szűcs Zoltán (az egykori Hip Hop Boyz Real Action néven ismert frontembere) vezette látványszínház 2004-ben jött létre, tizenkét fős társulatában modern- és népi táncművészek, balettművészek, hip-hop, electric boogie, break táncosok és zsonglőrök egyaránt megtalálhatóak. Egyedülálló, árnyjátékra épülő produkciójuk annyira elbűvölte a Britain's Got Talent nézőit, hogy megnyerték a június 8-án rendezett döntőt - adta hírül az MTI.

Jutalmuk 250 ezer font (87 millió forint), és felléphetnek a 2013-as Királyi Varietén is, ahol - többek között - II. Erzsébet uralkodó előtt is bemutathatkozhatnak. Az Attraction a nemzetközi népszerűségnek örvendő Britain's Got Talent történetének első magyar döntőseként Edward Elgar Land of Hope and Glory című szerzeményére adta elő kétperces műsorát, amely a szigetország utóbbi évtizedeinek történelmét dolgozta fel.


Fotó: MTI/Deme Dániel

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
mama 2013-06-09 14:29:51
Ügyesek voltatok!!!
nem
regisztrált
mama 2013-06-09 14:29:30
Gratula, büszkék vagyunk rátok és csak így tovább!!!!mama
nem
regisztrált
amy 2013-06-09 00:44:29
Gratulálok! Óriási büszkeség a magyaroknak, csak így tovább! Támogassuk a magyar tehetségeket. Pl.azt a fiatal magyar divattervező lányt, akinek a tehetségéből 5 éve él a nemzetközi divatvilág, miközben az ő nevét erőszakkal eltitkolják. Angel Bartának hívják.
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei