2013. június 27.MTI
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Petőfi Rendezvényközpont néven nyit újra a korábbi Petőfi Csarnok

Petőfi Rendezvényközpont néven, június 28-án nyitja meg kapuit a korábbi Petőfi Csarnok. A megújult helyszín kétnapos bulival indítja a nyári szezont, amelyen Kasza Tibi, Tóth Gabi, Kállay-Saunders András, a Fever zenekar, Majka és Curtis, Gáspár Laci és Cserpes Laura is fellép.

Kasza Tibi, Tóth Gabi, Kállay-Saunders András, valamint a Fever zenekar, szombaton pedig Majka és Curtis, Gáspár Laci, illetve Cserpes Laura koncertjével indul a nyári szezon a Petőfi Rendezvényközpont szabadtéri helyszínén, a Petőfi Kertben. A koncertek után az elektronikus zene rajongóit a fedett csarnokban várják - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

A rendezvényközpont szóvivője korábban az MTI-nek elmondta, hogy a több mint nettó 300 millió forintos beruházásból 100 milliót fordítottak infrastrukturális fejlesztésekre: felújították a színpadot, az elektromos hálózatot és a kültéri vizesblokkokat is, rendbe tették a szellőztetést, illetve egy VIP teraszt is kialakítottak. Az 1020 négyzetméteres belső nagytermen kívül így egy 4500 fő befogadására alkalmas, megújult szabadtéri helyszínnel rendelkezik a komplexum, amely ezek után is koncertekkel, fesztiválokkal, sport- és életmódprogramokkal várja a vendégeket.

A Városligetben található Petőfi Csarnok 1985 tavaszán nyílt meg, majd a főváros egyetlen ifjúsági szabadidőközpontja lett. A népszerű könnyűzenei koncerthelyszín évente több száz kulturális rendezvénynek és kiállításnak ad helyet, és számos közösségi klubot működtet.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei