2013. szeptember 10.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Játszd újra, Noé! - Kövesdi Miklós Gábor az Ars Sacra Fesztiválon

Szeptember 14. és 22. között rendezik meg az Ars Sacra Fesztivált, amelynek célja a zsidó-keresztény kultúrkörhöz kapcsolható művészet bemutatása. Az idei eseményen Kövesdi Miklós Gábor humorista egy különleges, a vallást középpontba állító stand-up esttel szerepel.

Kövesdi Miklós Gábor 1996-ban kezdett humorral foglalkozni, a Humorforgácsok című tévéműsorban. Két évvel később jelentkezett a Magyar Rádió IV. Humorfesztiváljára, amelyen a Csukás István, Dolák-Saly Róbert, Koltai Róbert és Görgey Gábor alkotta zsűri őt találta a legjobbnak. Azóta a Rádiókabaré és a Hócipő szerzője, és immár tizenöt éve erősíti Fábry Sándor gegcsapatát. Írásai szerepeltek többek között a Gálvölgyi Show-ban valamint Bagi Iván és Nacsa Olivér produkciójában.

A háttérben töltött hosszú évek után a humorista 2008-ban úgy döntött, kipróbálja magát a színpadon is, 2010 óta pedig már a Stand Up Brigád (korábban Beee Színpad) állandó fellépője.

Szeptember 19-én, az Ars Sacra Fesztivál keretében a Bethlen Téri Színházban mutatja be Játszd újra, Noé! című stand-up comedy estjét, amelyen hazánkban egyedülálló módon vallási témákat boncolgat. A belépés - akárcsak a rendezvény többi programjára - ingyenes.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei