2008. május 11.Pákozdi Dávid
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Mesemondó pályázat és gyermekrajz pályázat a Digitelló Club kiírásában

Két érdekes ifjúsági pályázatot tett közzé a Digitelló Club. Noha országosan még nem túl ismert szervezetről van szó, a Pálnagy László tiszteletbeli elnökségével létrejött klub által felajánlott díjak mindenképpen figyelemfelkeltőek. Mindkét pályázat leadási határideje augusztus 30., tehát bőven van még idő a gyakorlásra és az alkotásra.

Digitelló mesemondó pályázat

A www.digitello.eu oldalon található mesékből felolvasott részletek alapján (Pálnagy László: Digitelló Holli-Bolliában és Pálnagy László: Digitelló Hómolypumpiában) várjuk a legjobb Digitelló mesemondók jelentkezését. A pályázat kezdőnapja: 2008. május 05.

A két on-line meséből (ill. a letölthető pdf formátumú mesekönyvből) egy-egy max. 2 perces részletet kérünk felolvasni és beküldeni.
Beküldés kizárólag on-line úton: mesemondo@digitello.eu

Az e-mail feltétlenül tartalmazza a neved, korod, lakóhelyed. A tárgy sorban szerepeljen az, hogy "Digitelló mesemondó pályázat". Ne felejtsd mellékletben csatolni a két hangfájlt, ami MP3 kiterjesztésű legyen (esetleg ZIP-be tömörítve).
Korhatár: nincs

A beküldött meserészletek megjelennek a Digitelló On-line hang-galériájában, ahol a látogatók szavazatai alapján fogunk dönteni.
1. díj 50 000 Ft

Továbbá a nyertesnek felkínáljuk a lehetőséget, hogy a mesék - ősszel megjelenő - hangoskönyv verzióit egy budapesti stúdióban felolvassa. Amennyiben él a lehetőséggel szerződést kötünk, s közös megegyezés alapján honoráljuk munkáját.

Beküldési határidő: 2008. augusztus 30.
Eredményhirdetés: 2008. szeptember 30.Digitelló gyermekrajz pályázat

A www.digitello.eu oldalon található mesék alapján (Pálnagy László: Digitelló Holli-Bolliában és Pálnagy László: Digitelló Hómolypumpiában) várunk számítógépes technikával készült mesejeleneteket. A pályázat kezdőnapja: 2008. május 05.

A rajzokat bármelyik rajzoló programmal készíthetitek. A fájlméret 2 Mb alatti legyen. A két on-line mesében (ill. az oldalról letölthető pdf formátumú mesekönyvekben) lévő illusztrációk másolatai vagy azok átdolgozásai nem vesznek részt a pályázatban. Természetesen a részbeni hasonlóság már nem kizáró ok. Kézi rajzokat is elfogadunk beszkennelve, vagy más módon digitalizálva. Ezek ne legyenek nagyobbak A/4 méretnél.
Beküldés kizárólag on-line úton: rajzpalyazat@digitello.eu
Az e-mail feltétlenül tartalmazza a mese címét, a neved és a korod. A tárgy sorban szerepeljen az, hogy "Digitelló gyermekrajz pályázat". Ne felejtsd mellékletben csatolni az alkotásodat!

Korhatár: 7-14 év

A beküldött rajzok megjelennek a Digitelló On-line galériájában, ahol a látogatók szavazatai alapján fogunk dönteni.
3. díj 5 000 Ft értékű vásárlási utalvány
2. díj 15 000 Ft értékű vásárlási utalvány
1. díj 25 000 Ft értékű vásárlási utalvány


Beküldési határidő: 2008. augusztus 30.
Eredményhirdetés: 2008. szeptember 30.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Kiss Juli 2008-09-02 15:18:31
Sziasztok!

A pályázati határidőket meghosszabbították!

Az új beküldési határidő: 2008. október 31.
Eredményhirdetés: 2008. november 15.

:))
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei