2008. június 5.pg
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Nálatok nőnek-e még égigérő paszulyok? - meseíró pályázat

A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium a Biológiai Sokféleség Világnapja alkalmából "Nálatok nőnek-e még égigérő paszulyok?" címmel meseíró pályázatot hirdet korhatár és egyéb megkötések nélkül

Ismerik az égigérő paszuly történetét vagy Babszem Jankó és Mákszem Matyi kalandjait? Hallottak már mesét csodatevő búzaszemről, kukoricamáléról vagy borsószem királykisasszonyról?
Kíváncsian indítjuk útnak az idei Biológiai Sokféleség Világnapján felhívásunkat, mivel ebben az esztendőben az Egyezmény e napon kiemelt témája mezőgazdasági haszonnövényeink változatossága és felhasználásuk sokszínűsége. Szeretettel várunk olyan meséket, melyben szerepet kap valamelyik haszonnövényünk, akár annak termése vagy magja. Akár többen is összefoghatnak, vagy szülők, nagyszülők segítségével is szőhetnek új mesét.

Pályázati jelentkezés:
A pályamunkák mind kézzel, mind géppel írott formában benyújthatók 2008. október 16-ig, az ENSZ Élelmezési Világnapjáig. Külön díjazzuk, ha rajzok is készülnek a pályamunkákhoz, hogy azok később az arra érdemes, legszebb mesékből összeállított könyv illusztrációi lehessenek.
A pályaművekhez kérjük, csatolja a nevét/csapattagjai nevét, lakcímét, telefonszámát, email címét!
A pályázatokat október végén szakmai zsűri bírálja el. A legszebb mesék szerzőit értékes jutalomban részesítjük!

Cím:
Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium, Zöld Pont Szolgálat

1011 Budapest, Fő utca 44-50. (postacím: 1394 Budapest, Pf. 351), vagy
biodiv@mail.kvvm.hu
A pályázattal kapcsolatban további információk találhatók a Biológiai Sokféleség Egyezmény hazai honlapján (http://biodiv.kvvm.hu); érdeklődni a biodiv@mail.kvvm.hu címen vagy a (061) 395-6857 telefonszámon lehet.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei