2008. június 9.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Peron Tehetségkutató Fesztivál - alter, rock, és metal Tatabányán

A szervezők június 15-ig várják a jelentkezéseket a Peron Tehetségkutató Fesztiválra, melyen az alternatív, rock, és metál zenekaroknak szeretnének bemutatkozási lehetőséget biztosítani. A szeptemberben megrendezésre kerülő rendezvény helyszíne Tatabánya lesz, az amatőr tehetségek itt mérhetik össze tudásukat.

A kiíró Peron Music Alapítvány bemutatkozást, és két saját dalt kér a zenekaroktól. A döntőbe végül 18 együttes kerül be, s itt két dalt adnak majd elő a zsűri és a közönség előtt. Összetett szempontrendszer szerint bírálják majd a muzsikusokat: a zsűri a kreativitás és az egyéni törekvések mellett a pontosságra, a zenére, és a dalszövegre figyel. A legmagasabb pontszámot elérő csapatok stúdióidőt nyernek, és fesztiválokra juthatnak el.

Az alapítvány évek óta gondot fordít a nyertes zenekarok utógondozására. A fesztivál igazgatója, Loderer László elmondta, hogy az idei évtől arra is nyílik lehetőség, hogy a legjobb helyen végző zenekart a szokottnál is több ember ismerhesse meg. Ugyanis az országos és dunántúli szövetségek a tehetségkutatók győzteseit 2009-ben televíziós gálaműsor keretében mutatják majd be.

A fesztivál 1996 óta kerül megrendezésre a Peron Music Alapítvány szervezésében, a cél pedig világos: egy olyan fórumot kívánnak létrehozni, ahol a feltörekvő zenekarok megmutathatják tehetségüket. Az immáron országos vonzású fesztiválon, mely megyei tehetségkutatónak indult, egyre nagyobb népszerűségnek örvend, pécsi és debreceni zenekar is szerzett már első helyet korábban.

*


I. FORDULÓ:
A jelentkezési lap a www.peronmusic.hu honlapról tölthető le.
A jelentkezés postára adásának határideje: 2008. június 15.
Beküldési cím:
Loderer László
Fesztivál igazgató
2890 Tata, Deák Ferenc út 33.
Tel.: 30/598-9388
E-mail: lacko@agregator.hu

II. FORDULÓ:
A fesztivál helye: Tatabánya, Roxxy Music Cafe
A fesztivál időpontja: 2008.szeptember 20.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei