2011. március 23.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Drogprevenciós Kisfilmverseny pályázat májusig

Tavaly hirdette meg az Életrevaló Egyesület II. Országos drogprevenciós kisfilm-készítő versenyt, melyen 35 év alatti fiatalok pályázatait várják a témában. Két kategóriában lehet benyújtani a pályázatokat, a határidő pedig hamarosan lejár: 2011. május 10-ig várják ugyanis a kisfilmeket.

Két kategóriában indulhatnak a fiatalok a II. Országos drogprevenciós kisfilm-készítő versenyen, az egyikben az öt perces, a másikban a negyven másodperces filmek küzdenek egymással. A pályázati kiírás szerint a szervezők által elképzelt filmek "hatásosan fogalmazzák meg a legális drogoktól és az illegális kábítószerektől való teljes függetlenség megtartásának igényét és lehetséges útjait".

A pályázatban nincsen műfaji megkötés, az elkészült kisfilmek lehetnek akár dokumentum-, rajz-, báb-, vagy animációs filmek is, a cél csupán az, hogy a megjelölt üzenetet közvetítsék a nézők felé. Aki nevezni szeretne, május 10-ig még megteheti, ehhez az eletrevalo.egyesulet@hotmail.com e-mail címre kell elküldeni egy levelet, amelyre a szervezők válaszként elküldik a jelentkezési lapot. Ezt kell kitölteni és visszaküldeni ahhoz, hogy a pályázat érvényes legyen.

A pályázati anyagokat postai úton kell beküldeni DVD-n, az alábbi címre:
Életrevaló Egyesület
1101 Budapest, Vaskő u. 1. III. lépcsőház fszt. 14.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei