2011. április 9.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Janikovszky Éva meseíró pályázat 2011

Április 30-ig várja a jelentkezéseket a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár a nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő, Az úgy volt... címet viselő Janikovszky Éva meseíró pályázatra, melyen hat és tizenhat éves kor közötti gyerekek indulhatnak meséikkel.

A pályázók két kategóriában indulhatnak az egyik a 6 és 10 év közöttiek korcsoportja, a másik a 11-16 év közöttieké. A pályázatnak tematikai megkötése nincs, a mese műfaján belül bármilyen témát választhatnak a pályázók. Pályázni az ország egész területéről, sőt, a határon túlról is lehet, ezen a területen nincs megkötés.

A terjedelemi megkötés: maximum 5 A/4 gépelt oldal lehet a pályázat.

Csak a nyomtatott formában készült pályaművek vesznek részt a versengésben. Minden pályázó csak 1, nyomtatásban még meg nem jelent írással indulhat.

A pályaműveket postai úton a Központi Könyvtár címére (1088 Budapest, Szabó Ervin tér 1.) vagy e-mailen a titkar@fszek.hu lehetett beküldeni, valamint személyesen is be lehet hozni a Központi Könyvtárba, ahol az Átriumban levő gyűjtőládába lehet bedobni.

A pályázatokra és a borítékokra minden esetben pontosan fel kell tüntetni a pályázó nevét, életkorát, címét, email címét, vagy az iskolájuk címét, elérhetőségét. A borítékon "Meseíró pályázat" feltüntetése szükséges.

Beküldési határidő: 2011. április 30.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre a Központi Könyvtárban 2011. június 3-án, pénteken 14 órakor kerül sor, ahová a szakmai zsűrihez továbbjutott pályázókat hívják meg.

A verseny díjai: A meseíró pályázat díjai könyvjutalmak.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei