2012. május 10.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Internetes Hangfoglaló 2012 - Amatőr zenekarok tehetségkutatója

2012. május 7. óta lehet nevezni az Internetes Hangfoglaló 2012 elnevezésű tehetségkutató versenyre, amelyre hazai és határon túli bandák jelentkezését egyaránt szeretettel várják. A versenyen a közönség szavazatai is latba esnek, de a szakmai zsűri is ítélkezik majd.

Immáron hetedik alkalommal rendezik meg a Hangfoglaló Magyarország 2012 elnevezésű tehetségkutató-sorozatot, amelynek keretében Magyarországon tizenöt versenyt tartanak, a határon túl pedig négyet. A néhány napja meghirdetett pályázat, mely szintén a Hangfoglaló-sorozathoz tartozik, csak éppen a "helyszíne" az internet - a versenyen elsősorban olyan zenekarok vehetnek rész, amelyek elindultak valamelyik regionális Hangfoglalón, de az nem feltétel, hogy nyerni is kellett.

Azok a zenekaroknak, amelyek pályázni szeretnének, nem kell mást tenniük, mint 2012. szeptember 20-ig feltölteni a legnagyobb videómegosztóra a dalt, amit kiválasztottak, és e-mailben elküldeni a linket a hfh@hanosz.hu címre. A verseny úgy zajlik, hogy mind a közönség, mind a zsűri kifejezi majd véleményét, a hallgatók a legjobb zenekarra voksolhatnak, a szakmai zsűri pedig a legtehetségesebb gitárost, basszusgitárost, dobost, billentyűst, énekest, dalszerzőt és szövegírót díjazza majd - nem is elhanyagolható ajándékokkal. A fődíj egymillió forint értékű hangszerek és hangtechnikai eszközök, nem csoda hát, hogy mindenkit csábít a lehetőség. A díjátadóra 2012. október 5-én kerül majd sor, ekkor rendezik ugyanis a Syma Csarnokban a Hangfoglalás Kiállítást, ahol egyébként a győztes színpadra is állhat majd.

Bővebb infó: www.hangfoglalasonline.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei