2012. november 26.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Varázsceruza - Gyerekeknek hirdet rajzpályázatot a Puskin Kuckó

Ha egy napra megkapnád a varázsceruzát, amivel bármit rajzolsz, az életre kel, mit rajzolnál először? - ezt a kérdést teszi fel a gyerekeknek a Puskin Kuckó rajzpályázata, amelyre december 15-ig várják a kicsik rajzait. Aki használja a fantáziáját, arra értékes nyeremények várnak!

Mi lenne az, amit elsőként rajzolnak a gyerekek abban a tudatban, hogy a rajz majd életre kel? Ezt az érdekes kérdést teszi fel a Puskin Kuckó rajzpályázata a gyerekeknek, és várja, hogy mi a válaszuk erre, természetesen képek formájában. Két korosztályban küldhetik be rajzaikat a gyerekek: kettő és öt, valamint hat és tíz év között, technikai megkötés nincs, vagyis bármilyen technikát használhatnak, ceruzát, festéket, zsírkrétát, pasztellt, vagy akár kollázst is készíthetnek.

Amellett, hogy a legjobb rajzokat értékes nyereményekkel díjazzák, az összes beérkező munkát kiállítják a Puskin Moziban. A Puskin Kuckóban a jövő évben a lengyel gyermekfilmek kapják majd a főszerepet, ehhez kapcsolódik a pályázat is, amelyre december 15-ig várják a gyerekek munkáit.

A rajzokat az alábbi címre várják:
Budapest Film Zrt.
1054 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 36-38. félemelet

A rajzok hátulján kérik feltüntetni a gyerekek nevét, életkorát, és egy e-mail címet, amelyen értesíteni lehet őket, vagy szüleiket.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Márti 2012-12-07 13:39:34
Nem lehetne valahol a neten is megnézni az összes alkotást? Mivel nagyon messze lakunk, nem tudjuk megnézni a kiállítást, de nagyon kíváncsiak lennénk a gyerekek rajzaira!!:)
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei