2013. január 27.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Hitchcock pályázat - Mutasd meg a Mesternek, mit tudsz!

Mindenki, akit valaha valamilyen formában megihletett Alfred Hitchcock munkássága, most lehetőséget kap, hogy alkotásával a nyilvánosság elé lépjen: legyen szó fotóról, rajzról, írásról, vagy bármilyen más alkotásról, amelyet a legendás rendező valamely munkája ihletett, várnak a most meghirdetett pályázatra.

Gyakorlatilag bármilyen műfajban készült alkotást befogad az a pályázat, amelyet a hamarosan mozikba kerülő új Hitchcock című film kapcsán hirdettek meg a szervezők. A pályázatra 12 éves kor fölött lehet jelentkezni bármilyen alkotással, amelyet a neves rendező valamely filmje ihletett. A pályázatra nevezési díj nincs, a szervezők egyedi műveket várnak minden műfajban. A műveket e-mailben kell elküldeni a prizma.folyoirat@gmail.com e-mail címre.

A legjobb 10 mű alkotója részt vehet a Hitchcock című film premier előtti exkluzív vetítésén, melyre február 6-án kerül sor. További öt pályázó Alfred Hitchcock - Így készült a Psycho című könyvet valamint Hitchcock moziplakátot nyer. A pályázatokat háromtagú szakmai zsűri bírálja el, melynek tagjai Megyeri Dániel, a Prizma folyóirat szerkesztője, Rajki Péter, az InterCom Zrt. Kommunikációs- és marketing vezetője, valamint Sepsi László, aki szintén a Prizma folyóirat szerkesztője. A pályázatok beküldési határideje 2013. február 4., az eredményhirdetésre egy nappal később, február 5-én kerül sor.

Bővebb infó: www.prizmafolyoirat.com

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei