2013. március 28.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Pályázat a budapesti József Attila Színház új logójának megtervezésére

Teljesen új arculat kialakítását tervezi a budapesti József Attila Színház. Az intézmény első lépésként nyílt pályázatot hirdet logójának megtervezésére, melynek célja egy szellemiségét, filozófiáját hűen tükröző, modern szimbólum létrehozása. A nyertes 50 000 forintos pénzdíjat, és 2012/2013-as évad négy előadására 2-2 jegyet kap.

A beadás határideje április 11., a munkákat a József Attila Színház vezetőiből és alkotóiból álló zsűri április 17-ig bírálja el. A második és harmadik helyezett sem marad jutalom nélkül, ők 8-8 darab jegyet kapnak, szabadon választott előadásokra. A nyertest a teátrum az arculatváltást érintő további tervezési és grafikai kivitelezési munkákba is szeretné bevonni, aminek érdekében a kiírás plusz tervezési feladatokat is tartalmaz.

Kedvezőbb elbírálásban részesülnek azok a művek, amelyek kidolgozott vizuális jelet (embléma) és tipográfiát (a színház neve) tartalmaznak. Előbbinek alkalmasnak kell lennie arra, hogy egyértelműen a színház jelképévé válhasson. Szintén előnyt jelent, ha a pályázó egy névjegykártya tervet, és az Anconai szerelmesek című előadáshoz egy darab B1 méretű plakáttervet is elkészít.

Az egyedi, könnyen megjegyezhető formát mutató logónak tükröznie kell a színház klasszikus, értékőrző tevékenységét, valamint az online média kínálta felületeken is jól használhatónak, és egyszínű változatban is alkalmazhatónak kell lennie.

A részletes feltételekről a színház honlapján találhatnak bővebb információt az érdeklődők.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei