2013. augusztus 3.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Képzőművészeti pályázat a 12. Magyar Festészet Napja alkalmából

Autodidakta alkotók számára hirdet képzőművészeti pályázatot a Bakelit Multi Art Center, melynek témája a "DINAMIKA". A cél a tehetségek számára előrelépés és bemutatkozási lehetőség biztosítása. A kiállítandó műveket független szakmai zsűri válogatja ki.

A pályázatra olyan 18 éven felüliek jelentkezhetnek, akik nem rendelkeznek képzőművészeti vagy iparművészeti diplomával, és nem is hallgatói ilyen intézmények, továbbá az alkotótevékenységét nem megélhetésként, hivatásszerűen gyakorolják.

A műveket festészet (olaj, tempera, gouache, és akril technikákkal készített alkotások), és grafikák (sokszorosított- és egyedi grafika - akvarell, pasztell, szabadkézi rajz és fotó alapú képzőművészeti technikák) kategóriában várják. Egy személy maximum három művel indulhat, egy - maximum három részből álló - sorozat egy alkotásnak minősül. 2011 előtt készített képeket nem fogadnak el. Mindkét kategória darabjaiból kiállítást rendeznek, a nyertesek pedig pénzjutalmat, illetve művészeti ajándékcsomagot vehetnek át.

A szakmai zsűri tagjai: Atlasz Gábor (festőművész, a zsűri elnöke), Dóri Éva (művészet tanár), és dr. Matits Ferenc (művészettörténész).

Pályázni augusztus 5-től lehet a www.thetalent.hu oldalon, az online jelentkezési lap kitöltésével, 3500 forintos regisztrációs díj ellenében. A leadási határidő szeptember 26. csütörtök, 20:00 óra. A részletes kiírás szintén megtalálható a hivatalos honlapon.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei