2008. november 11.Debrecen
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Baleset a Csokonai Színházban - eltört Trill Zsolt könyöke

Trill Zsolt a Debreceni Csokonai Színház művésze a Fodrásznő című darab egyik jelenetének próbái közben szenvedett balesetet hétfőn. A színész egy vizestömlőn ereszkedett le, amikor a cső kicsúszott a kezéből. Trill Zsolt a színpadra zuhant és eltört a könyöke. Az alkotók a péntekre tervezett premiert lemondták, a bemutatóval megvárják kollégájuk felépülését.

A baleset hétfőn, Szergej Medvegyev: Fodrásznő című darabjának első próbáján történt. Trill Zsolt, - aki a darabban tűzoltót alakít -, akkor sérült meg, amikor megpróbált leereszkedni egy tűzoltótömlőn. A cső kicsúszott a kezéből és a színész a padlóra zuhant. A színház sajtóreferense szerint a baleset egy pillanatnyi koncentrációhiány miatt történt.

A színészt azonnal a Kenézy Gyula Kórházba szállították, ahol meg is műtötték. Úgy tudjuk, hogy nem szenvedett maradandó sérülést, de gyógykezelése miatt legalább hat hétig nem léphet színpadra és utókezelésre is szüksége lesz.

A színház lemondta a novemberi előadásokat, a bemutató azonban elképzelhetetlen Trill Zsolt részvétele nélkül, így az alkotók a premierrel megvárják a színész teljes felépülését.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei