2008. december 11.Hegedűs
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Újabb kulisszajárás az Új Színházban

Folytatódik a két évvel ezelőtt elkezdődött kulisszajáró-sorozat az Új Színházban. Ezúttal pénteken este Roger Vitrac: Viktor, avagy a gyermekuralom című komikus tragédiájának előadása után várják a budapesti teátrum művészei a publikumot egy kötetlen beszélgetésre és színházbejárásra - tájékoztatta szerkesztőségünket Naszály György, az intézmény sajtófőnöke.

A november végén bemutatott darabot Radoslav Milenkovic szerb rendező állította színre. Pénteken este az érdeklődők bekukkanthatnak a díszletek mögé, és elbeszélgethetnek a komikus tragédia szereplőivel. A nézők az előadás után kérdéseket tehetnek fel Gáspár Sándornak, Györgyi Annának, Bánsági Ildikónak, Takács Katinak, Vass Györgynek, Botos Évának, Pálfi Katának, Derzsi Jánosnak, Nagy Zoltánnak és Rovó Rézinek.

Legelőször 2006 novemberében invitálták az Új Színház művészei a nézőket kulisszajárásra és kötetlen beszélgetésre. Akkor Alföldi Róbert kalauzolta végig a nézőket a teátrum rejtett zugaiban. Legutóbb pedig a Színházi Világnapon (március 27-én) várták a közönséget a Veszedelmes viszonyok című darab próbájára és kulisszajárással egybekötött háttérbeszélgetésre.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei