2009. január 8.Brávácz Alexandra
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Kettős jubileum a Bárkában - a Mulatság és a Koldusopera ünnepel

Idén februárban két darab is jubileumát ünnepli a Bárka Színház falai között. A Mulatság című előadás, melyet Bérczes László rendezésében láthat a közönség, tíz éves lesz, Alföldi Róbert Koldusoperája pedig immáron ötvenedik alkalommal kerül bemutatásra.

Február 20-án jubileumi Mulatság lesz a Bárkában: 10 éves lesz ugyanis a Mulatság (rendező: Bérczes László), ami egyúttal azt is jelenti, hogy 230. alkalommal játssza a darabot a színház. A három főszereplő, Mucsi Zoltán, Scherer Péter és Szikszai Rémusz ezúttal is gondoskodni fog róla, hogy a közönség remekül szórakozzon.


Ezt követően február 24-én 50. alkalommal adják elő Alföldi Róbert rendezésében és főszereplésével a Koldusopera című darabot. Varjú Olga Kocsma Jenny szerepében látható a darabban, Alföldi Róbert pedig Bicska Maxit alakítja. Mindkét szereplő egyébként a Bárka Ararat 2008 díj első helyezettjei, azaz a nézők által 2008-ban, a Sirályban alakított szerepükben legjobbnak tartott női és férfi színész a Bárkában.

Mindemellett a Bárka Színház művészeti vezetője, Bérczes László (rendező, dramaturg) Szabadkán, a Szabadkai Népszínházban, rendezi meg Háy János A Gézagyerek című darabját. A bemutató január 18-án 19.30-kor lesz, további januári előadások 19-én és 29-én tekinthetők meg.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei