2009. február 19.Magyar Kriszta
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A Móricz Zsigmond Színház igazgatója ismét Dr. Tasnádi Csaba

Harmadik ciklusát kezdi meg 2009. júliusától Dr. Tasnádi Csaba a Móricz Zsigmond Színház régi-új igazgatója. A direktort elsöprő többséggel választották meg a közgyűlés mai ülésén, immáron harmadik alkalommal. Rajta kívül Bede-Fazekas Anna és Dávid Zsuzsa pályázott a posztra.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyűlés ma tíz órától rendkívüli ülésén döntött arról, hogy az elkövetkező öt évben ki irányíthatja a Móricz Zsigmond Színházat. A Társulat is részt vett a mai rendkívüli közgyűlésen, a színészek és a színház dolgozói megtöltötték a Bessenyei terem hátsó sorait.

A posztra Bede-Fazekas Anna, Dávid Zsuzsa és Tasnádi Csaba pályázott. A megyei közgyűlés szavazata alapján továbbra is dr. Tasnádi Csaba vezeti a színházat, 39 igen szavazatot kapott, 3 nem és 3 tartózkodás mellett. A társulat tagjai örömujjongásban törtek ki az eredmény láttán, s hosszú percekig felállva tapsolták az igazgatót. Dr. Tasnádi Csaba a társulatnak megköszönte, hogy mellette voltak és vannak, s azt ígérte, hogy az elkövetkező években is megtartja az eddig elért eredményeket.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei