2009. április 22.Árvai Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A Miskolci Páholy első határon túli előadása

A Miskolci Páholy következő, minden tekintetben rendhagyó előadása 2009. április 25-én, szombaton nem pusztán a helyszín miatt ígérkezik különlegesnek. Egy olyan kalandtúrára hívták meg a Miskolci Nemzeti Színház bőkezű pártolóit, melynek célállomása a Kassai Állami Színház (Štátne divadlo Košice).

Itt pedig egy tartalmas és egyben szórakoztató délután folytatásaként Kálmán Imre Csárdáskirálynő című operettje tekinthető meg a kassai színház művészeinek előadásában, Halasi Imre rendezésében.

A "kalandtúrára" érkezőket április 25-én welcome drink várja a Miskolci Nemzeti Színház nagyszínházi előcsarnokában. A túra kora délután indul bérelt autóbuszokkal. A Kassáig tartó úton színházunk által felkért tapasztalt túravezetők, Fandl Ferenc valamint Molnár Sándor Tamás gondoskodnak a vendégek szórakoztatásáról.

Kassára érve egy rövid városnézés (hivatásos idegenvezetőkkel), és a szlovák nemzeti ételekből összeállított svédasztalos vacsora után a Kassai Állami Színház szövegkiíróval kísért előadása 19 órakor kezdődik. A vacsora előtt a vendégeket köszönti a kassai színház igazgatója, Peter Himič is. Az előadás végén a páholytagok János-pohárral búcsúznak a várostól.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei