2009. június 3.Kovács Tamás
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Apácák - Izgalmas musical-vígjáték a Fészek Művészklubban

Amióta bemutatták Amerikában Dan Goggin amerikai szerző Apácák című musical-vígjátékát, a világ számos más országában is játsszák. Így hazánkban is több színház tűzte már műsorára az öt apáca életét bemutató táncos, zenés komédiát. Ezúttal a Kővirágok Musical Énekiskola növendékeinek előadásában élvezhetjük a vidám kis darabot.

A rendezői székben az Operettszínház népszerű tagja, Nádasi Veronika foglal helyet, aki énekelt már Gloria Gaynorral és számos hazai előadó lemezén is közreműködött, mint például a Padödö, Malek Andrea és Zorán.

Az iskola vezetője, Kővári Judit keze alatt olyan növendékek fejlesztették már énektudásukat, mint Zsédenyi Adrienn, Szekeres Adrien, Lajtai Kati és Dobrády Ákos énekművészek, valamint Janza Kata, Bálint Ádám, Koós Réka, Bereczky Zoltán, Csonka András, Náray Erika, Kulka János, Peller Anna, Nagy Sándor, Szinetár Dóra, Szemenyei János, és Vágó Bernadett színművészek. Az iskola tanárai és kurzusvezetői között találhatjuk Victor Mátét, Miklós Tibort, illetve a már említett Nádasi Veronikát.

"A darab most igazán új köntösbe öltözött. Az egy felvonásba sűrített zenés játékban 5 apáca és 2 apóca igyekszik megszerezni a nézők szeretetét. Tehát most először,két férfiú is helyet kapott a darabban,akik lelkes barátokként igyekeznek segíteni a Hobokeni Kis Nővérek munkáját. Így a végzős osztály 5 lány és 2 fiú tagja is szerephez jutott az előadásban. Amiben lesz zene,tánc,humor és ami talán a legfontosabb:jóadag fiatal lendület és hit." - nyilatkozta a rendező.

Az iskola pár nappal az előadás után felvételit is tart a következő tanévre, ahol idén már nem csak gyermek és ifjúsági oktatásokat kínálnak, hanem - az országban egyedülállóan - kifejezetten a 25 év fölötti felnőttek képzésére alkotott musicalstúdiót is. Ez a stúdió korhatár nélkül vár minden tehetséges musicalkedvelőt, függetlenül attól, hogy az illető komoly színészi pályára készül-e, vagy csak szívesen csatlakozna egy jó hangulatú, énekes képzés csapatához.

***


Apácák
Az előadás időpontja: 2009. június 3. 19 óra
Helyszíne: Fészek Művészklub Színházterem (Budapest)

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei