2009. július 2.Pilisy Csenge
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Egerben akár féláron is be lehet jutni a színházba

Szentivánéji álom - vígjáték, Maya - operett, A törött nádszál - történelmi játék, A kaméliás hölgy - táncszínház, Cigánykerék - musical, Proletárok - tragikomédia. Mind-mind a Gárdonyi Géza Színház színpadán, Egerben. És jövőre akár féláron is!

Meghirdette a színház a 2009/2010-es évad műsortervét - mondja Csizmadia Tibor, a társulat igazgató-főrendezője. A korábbi évekhez képest több a magyar szerző a nagyszínpadi repertoárban. Klasszikus és mai, zenés és prózai művek szerepelnek a programban olyan íróktól, zeneszerzőktől, mint Csíki Gergely, Fényes Szabolcs, Márton László vagy Szakcsi Lakatos Béla. De említhetnénk akár Nádasdy Ádámot is, akinek mai, közérthető fordításában jelenik meg a Szentivánéji álom.

"Tánctagozatunk jelenlétének köszönhetően több zenés művet tűzhetünk műsorra. Magas színvonalon tudunk játszani majd musicalt, operettet, de az önálló táncbemutató is fontos lesz a sorban. Folytatjuk a nagyon sikeresnek bizonyult Hírlap-Színház sorozatunkat, és bővítjük az Extrák választékát is. Új, nézőbarát bérleteket indítunk és többféle kedvezményt adunk. Most a legdrágább előadásunk is 20%-kal olcsóbb bérlettel, mint jeggyel. Új bérlet-formákat is kínálunk. Indítunk hat előadásos zenés- és négy előadásból álló táncbérletet. A középiskolás tanárok kérésére 4 előadásos prózai bérletet kínálunk. " - mondta el a főrendező.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei