2009. augusztus 10.Kőnig Mariann
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Kovács Patrícia a zsámbéki színpadon

Idén harmadik alkalommal mutatja be Máté Gábor 6 éve végzett színészosztály, hogy mit gondolnak egyik társukról. 2007-ben Járó Zsuzsáról, 2008-ban pedig Szantner Annáról szólt a zsámbéki nyár, idén Kovács Patríciát ismerheti meg jobban a közönség. 2009. augusztus 13-án, 14-én, 15-én és 16-án Máté Gábor rendezésében ismét együtt a régi osztály.

Máté Gábor 6 éve végzett színészosztályába jártak olyanok, akiknek az utóbbi években egyre többször feltűnik a neve színházi előadásokban és filmekben egyaránt, de vannak olyanok is, akik félbehagyták, majd ismét folytatták a pályát, és olyan színészek is vannak, akik csak a nyári zsámbéki előadások alkalmával lépnek színpadra.
Czukor Balázs, Dömötör András, Fenyő Iván, Gál Kristóf, Járó Zsuzsa, Jordán Adél, Kovács Patrícia, Máthé Zsolt, Mészáros Béla, Mészáros Máté, Péter Kata, Szantner Anna, Száraz Dénes és Vajda Milán minden eddiginél összetartóbb csapatnak tűnik. Az utolsó év végén szinte minden baráti közösség és összetartó osztály megfogadja, hogy nem szakadnak szét örökre, de ez az esetek többségében nem valósul meg - mindenki a saját útját járja, és nincs idő vagy alkalom az ígéret betartására. Máté Gábor osztálya eleget tett az ígéretnek.

14 színész 14 évnyi előadást biztosít Zsámbékon. Az ötlet, hogy egy színészről készüljön színházi darab, nem újdonság, de a mód, ahogyan a fiatal színészek elkészítik és színpadra viszik az általuk írt előadást, úttörőnek számít. A darab hősét minden évben sorshúzással választják ki az előző évi bemutató utolsó előadásán. 2007-ben Járó Zsuzsáról, 2008-ban pedig Szantner Annáról szólt a zsámbéki nyár. Idén Kovács Patríciát ismerheti meg közelebbről a közönség. Kiderül, hogyan látja Kovács Patrícia saját magát, a világot, és, hogy hogyan látják őt egykori osztálytársai. Érdekes utazás lesz az előadás nem csupán Kovács Patríciának és a többi szereplőnek, de minden egyes olyan nézőnek is, aki csak a színpadról, vagy a filmekből "ismeri" Kovács Patríciát.

***


Kovács Patricia - A Zsámbéki Színházi Bázis bemutatója az AlkalMáté Trupp közreműködésével
Helyszín: Zsámbék
Bemutató: 2009. augusztus 13. 21:00
További előadások: 2009. augusztus 14., 15., 16. 21:00
Bővebb információ: www.zsambekinyariszinhaz.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei