2009. november 27.Kiss Krisztián
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Bérlettel a Karinthy Színházba

Frici, Cini, Pici, Marci és Mici. A Karinthy család legendás tagjai. Mostantól színházba járásra buzdítják a nézőket. Színházi bérleteket neveztek el a Karinthyakról. Egy bérlettel legalább 3 előadást lehet megnézni. Buda legnépszerűbb színháza, a Karinthy Színház, Újbuda jelenleg kiépülő Kulturális Főutcájában, 28 év elteltével először indított bérletes előadásokat.

A Frici bérletet azoknak kínálják, akik elsők között szeretnék látni a Női Évad repertoárját, a Büszkeség és balítélet című romantikus vígjátékot Karinthy Márton rendezésében, a Bermuda-háromszög-botrány című vígjátékot Koltai Róbert, Voith Ági és Esztergályos Cecília főszereplésével, vagy Verebes István pikáns kabaréját, a Hat celeb keres egy szorzót. A bérlet magában foglal egy meglepetés előadást is, melyet tavasszal láthat a publikum.

Az idősebb korosztálynak szól a Cini bérlet, mellyel vasárnap délutánonként közel fél áron látogathatják a színház repertoárján lévő előadásainkat. A Tisztelt Ház című zenés vígjátékot Hujber Ferenccel és Xantus Barbarával a főszerepben, a Bodrogi Gyula rendezte vígjátékot a Bermuda-háromszög-botrányt, illetve Kéri Kitty és Pindroch Csaba főszereplésével a Tanner John házassága című G. B. Shaw komédiát.

Micimackó, Pán Péter és a Kis Hableány. A legkisebbeknek is jut a bérletes kedvezményekből! A Pici bérlet a zenés mesejátékok "kedvelőinek" lett összeállítva, hogy vasárnap délelőtt találkozhassanak a színpadon kedvenc mesehőseikkel.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei