2009. december 14.Pilisy Csenge
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Beksi Balázsra emlékezik a Gárdonyi Géza Színház társulata

Összefogott a Gárdonyi Géza Színház, hogy méltóképpen emlékezzen meg a fiatalon elhunyt színpadmesterről, Beksi Balázsról. Jótékonysági estet rendez a társulat, amelynek bevételével a Gárdonyi Géza Színházért Alapítvány a családot, a három gyermeket és a feleséget támogatja.

Tóth Levente színművész ötletét azonnal támogatta a társulat, így állt össze egy közös műsor "Azért vannak a jó barátok…" címmel. December 14-én este 7 órától színpadra állnak színészek és a színház műszaki dolgozói is, mindenki olyan oldalát mutatja meg, amit a közönség még nem ismer. Lesz, aki áriát, népdalokat énekel vagy sanzonokkal lép fel. Újra összeáll a színészzenekar.

Az estre támogatói jegyek válthatók, amelynek bevételével és egyéb felajánlásokkal a Gárdonyi Géza Színházért Alapítvány a családot támogatja. Ezzel is segíti a társulat a családot: a három gyermeket és a feleséget.

Gyűjtést indított el több fővárosi színház, a színház büféjét üzemeltető Pauli János pedig egynapi bevételét ajánlotta fel. A fenntartók, Heves Megyei Önkormányzat és Eger önkormányzata, valamint az Alakítás 2000 Alapítvány is támogatja a családot, melyet a jótékonysági esten adnak majd át.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei