2010. január 13.Sós Eszter
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Bajor Imre betegsége miatt nem szerepelhet A doktor úr című darabban

Szombat éjjel legyengült egészségi állapota miatt kórházba kellett szállítani Bajor Imrét. Habár a színészt már másnap hazaengedték, orvosai eltiltották őt a munkától, így a január 15-én, a Thália Színházban bemutatásra kerülő darabban Faragó András veszi át a szerepét.

Bajor Imrét teljesen kikészítette Molnár Ferenc A doktor úr című darabjának megfeszített próbafolyamata. A rohamtempónak az lett a következménye, hogy az előadás sajtótájékoztatóján még víg kedélyű színésznek mellőznie kell egy ideig a munkát.

Ám a színdarab premierje így sem marad el. A Korcsmáros György rendezte bohózatban ugyanis Puzsér, a meghökkentő eszközöktől sem visszariadó, gátlástalan tolvaj szerepét Faragó András veszi át.

A színész nem csak a színházlátogatóknak, hanem a televíziónézőknek is ismerős lehet, ha máshonnan nem, akkor a Gálvölgyi show-ból. A moziban pedig legutóbb a Valami Amerika 2. részében találkozhattunk vele, ahol bizonyította, hogy a zenés darabokban is megállja a helyét.

Itt pedig tanúságot is kell majd tennie helytállásáról, ugyanis a népszerű színpadi zeneszerző Zerkovitz Béla örökzöld slágereit kell majd előadnia. A darabban felcsendül többek között Az alvilágnak nincs romantikája, az Én és a holdvilág, az Álmaimban tegezem magát, a "Bukj el" szoknya, a Lehoznám néked a csillagokat, és a Pesti nő is.

Hogy Bajor Imre egészségi állapotából kifolyólag mikor tudja visszavenni a főszerepet kollégájától, azt egyelőre még nem lehet tudni, ám A doktor úr előadásait nem befolyásolja a váratlan színészcsere.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei