2010. április 20.Sós Eszter
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A South Park alkotói musicalt készítenek a mormonokról

Trey Parker és Matt Stone nem ismer kegyelmet, ha humorról van szó. A South Park egyes részeiben, vagy például az Amerika kommandóban már megbizonyosodhattunk afelől, hogy előszeretettel parodizálnak ki egyes vallási-, vagy népcsoportokat.Újabb tervükkel sem hazudtolják meg önmagukat.

A páros kifigurázta már a South Parkban a katolikusokat, a szcientológusokat és a mormonokat is. Ez utóbbi közösségről a két agyament filmes most A mormon könyve (A Book of Mormon) címmel musicalt is készít a Broadway-n.

A zenés darab elkészültében a Tony-díjas Avenue Q alkotója, Robert Lopez lesz a segítségükre. A producerek elmondása szerint a musical Joseph Smith, a mormon vallás alapítójának, és két fiatal misszionáriusnak az életére fókuszál majd.

A szereposztást még nem hozták nyilvánosságra. Azt viszont tudni lehet, hogy a darab elkészültében a Shrek musicalt is jegyző Jason Moore is segítségükre lesz és a bemutató időpontját 2011 márciusára tűzték ki. És az is borítékolható, hogy egyéni megfogalmazásban mutatják majd be a vallás megalapításának történetét, amivel vélhetően ismét sokaknál kiverik a biztosítékot.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei