2010. október 1.Sós Eszter
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Jeremy Irons a Nemzeti Színházban járt

A Magyarországon forgató Jeremy Irons ismét megmutatta magát a nyilvánosságnak. A Három nővér című előadás premierjén vett részt a Nemzeti Színházban, ami után ő is vastapssal jutalmazta a színészeket és az alkotókat, sőt, még a vendégkönyvbe is megírta véleményét.

Jeremy Irons július óta Magyarországon tartózkodik, ugyanis Etyeken forgatják a The Borgias című 13 részesre tervezett minisorozatot, amelyben az angol színész a Borgia-ház fejét, Roberto Borgiát alakítja, aki VI. Sándor pápaként vált ismertté.

A színész nyár óta már több szórakozóhelyen is felbukkant, legutóbb például Andy Vajnával vacsorázott együtt a producer éttermében, a Nobuban. Szeptember 24-én pedig a színházba járó közönség is láthatta őt az Andrei Şerban rendezte Három nővér premierjén a Nemzeti Színházban.

A bal 1-es páholyban helyet foglaló művész a bemutató után a közönséggel együtt vastapssal díjazta a nagysikerű bemutató alkotógárdáját. Habár az előadás szövegét nem értette a sztár, de a vendégkönyvbe írt bejegyzése szerint ez nem akadályozta abban, hogy maradéktalanul élvezze a színészek, például Udvaros Dorottya, Schell Judit, Péterfy Bori és Kulka János játékát, ugyanis, ahogy fogalmazott, szerinte a színház a szavakon felül áll.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei