2010. október 14.Sós Eszter
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Eszenyi Enikő színházi szerepei miatt hiányozhat a Megasztárból

Szombatról péntekre rakták át a Megasztár adásait, így azonban Eszenyi Enikő háromszor is hiányozni kényszerül majd a tehetségkutató élő adásairól. A Vígszínház igazgatója jó előre szabaddá tette a szombat estéit a műsor miatt, azonban péntekenként az elkövetkezendő időszakban több darabban is játszik, amiket már nem tud visszamondani.

A Mikve című, női fürdőben játszódó színdarabnak október 8-án volt a premierje a Pesti Színházban. Habár ez is péntekre esett, ezzel még nem akadt probléma, ugyanis csak a következő héttől döntöttek úgy a műsor készítői, hogy szombatról péntekre kerül az adás. Minderre azért került sor, mert Friderikusz Sándor élő adásban tett javaslatára közel százezer néző írt levelet, melyben arra kérték a csatornát, hogy tegyék át a műsort egy másik időpontba, amikor nem ütközik az X-Faktorral.

Ez a változás a zsűritagok legtöbbjének nem okoz kellemetlenséget, kivéve Eszenyi Enikőnek, aki péntekenként több előadásban is játszik. Október 29-én és november ötödikén a már előbb említett Mikvében, míg november 12-én A kertész kutyája című darabban, a Vígszínházban. Egyes értesülések szerint a művésznőnek sikerült szabaddá tennie a péntek estéinek nagy részét, így a karácsonyi döntőig csak egy-két adásból marad majd ki előreláthatóan, ám még mindig folynak az egyeztetések a csatorna és színház között.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei