2010. november 2.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Crespo Rodrigo ülhet a Jászai Mari Színház igazgatói székébe

Néhány nappal ezelőtt eldőlt: Crespo Rodrigo színész lesz a tatabányai Jászai Mari Színház új igazgatója. Crespo Rodrigo mellett négyen pályáztak a posztra, azonban a tatbányai képviselő-testület 11 szavazattal döntött a színész mellett. A megbízatás öt évre szól.

Crespo Rodrigo mellett megpályázta az igazgatói posztot Bencze Ilona színművésznő, azonban ő később visszalépett, így versenyben maradt a székért még Dósa Zsuzsa színművésznő, Szolnoki Tibor színművész és Harsányi Sulyom László, aki mindeddig betöltötte az állást.

A titkos szavazáson 11 voksot kapott a fiatal, mindössze 37 éves Crespo Rodrigo, a második helyen Szolnoki Tibor végzett, 6 szavazattal. A korábbi igazgatót, Harsányi Sulyom Lászlót egyetlen vokssal sem támogatták.

Crespo Rodrigo 2011. január 1-től ülhet az igazgatói székbe, terveivel kapcsolatban elmondta, hogy első sorban fiatalokat szeretne megcélozni, lesznek továbbá kifejezetten gyermekeknek szóló előadások, és a színház alapvetően szórakoztató darabokat kínál majd a közönségnek.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
vöri 2010-11-04 17:25:14
arról hallottál-é már, hogy létezik kevésbé szórakoztató, ám annál művelőbb előadás is?
nem
regisztrált
pocok 2010-11-04 01:07:50
"a színház alapvetően szórakoztató darabokat kínál majd a közönségnek"- ez mit jelent? Hogy az előző vezetés kifejezetten unalmas előadásokra törekedett? Van ilyen? Nem a végén derül ki, hogy szórakoztató-e? Vagy neki megvan a receptje, hogy mitől lesz szórakoztató?
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei