2010. december 1.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Presser Gábor és Varró Dániel régi-új darabja a Pesti Színházban

2005 óta töretlen sikerrel játsszák Presser Gábor és Varró Dániel Túl a Maszat-hegyen című gyermekdarabját a Budapest Bábszínházban; most azonban a mű átkerül a nagyszínpadra is: a Vígszínház Pesti Színháza mutatja be hamarosan. Az új dalokkal megtöltött Cd természetesen kapható lesz a lemezboltokban.

Varró Dániel verses meséjéhez Presser Gábor öt évvel elezőtt írt zenét, és a közös munka eredményét a közönség azzal jutalmazta, hogy a dalokat tartalmazó Cd platina lemez lett. Most hihetetlen dologra vállalkoztak ismét közösen: a bábszínházi előadás után ezúttal nagyszínpadra állítják művüket, amelynek zenéjéhez további kilenc dal született, a meglévő tizennégy mellé. A darab zenéje természetesen ismét megjelenik Cd-n, a fent említett huszonhárom dalból tizennyolcat élvezhet otthon is a közönség.

A Túl a Maszat-hegyen nagyszínpadi változatát a Vígszínház Pesti Színháza mutatja be 2010. decemberében, egyebek mellett olyan színészekkel a főszerepekben, mint Halász Judit, Hegyi Barbara, Kovács Patrícia, és Molnár Áron.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei