2010. december 21.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Három izgalmas program a Nemzeti Színházban a 2011 elejére

A Magyar Nemzeti Színház művészei nem pihennek, a 2011-es évet rögtön három különleges programmal indítja a Színház. Január 8-án egy új darabot, a Kvartettet mutatják be, ugyanezen a napon koncertet ad Kulka János, majd január 15-én egy hangversenysorozat első darabját hallhatják az érdeklődők.

2011 januárjában a Magyar Nemzeti Színház rögtön három, a hagyományos színházi programoktól kissé eltérő, éppen ezért igen különleges eseménnyel várja a közönséget. 2011. január 8-án kerül bemutatásra a Kvartett című darab a Gobbi Hilda Színpadon, mely Gergye Krisztián Társulatával együttműködésben jött létre. A 16 éven aluliaknak nem ajánlott darab főszerepeiben Udvaros Dorottyát és Alföldi Róbertet láthatja majd a közönség.

Szintén január 8-án, azonban a Nagyszínpadon látatják a nézők szokatlan szerepben Kulka Jánost: ő ugyanis Akarod vagy nem című, nemrégiben megjelent lemezét mutatja majd be.

Január 15-én egy különleges hangversenysorozat első előadádát tekintheti meg a nagyérdemű, mely a Nemzeti Színház és az Óbudai Danubia Zenekar együttműködése nyomán jött létre. A Hófehérke és Amerika című esten Kocsák Tibor, Gershwin és Bernstein szerzeményeit hallgathatják meg az érdeklődők. Az előadáson közreműködik a CREATIVE Art Trió (Vukán György, Balázs Elemér, Berkes Balázs) és Bánfalvi Eszter, Tompos Kátya, László Attila, Szabó Kimmel Tamás. Vezényel: Silló István.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei