2011. március 22.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Színházi Világnap a Bárka Színházban március 27-én

Számtalan izgalmas programmal várja a Bárka Színház legénysége 2011. március 27-én a látogatókat, a Színházi Világnap alkalmából. Lesz bazár, az érdeklődők betekinthetnek a kulisszák mögé, főzhetnek tejberizst Mucsi Zoltánnal, és természetesen este egy előadást is megtekinthetnek a Bárkán.

Egész nap keresgélhetnek a látogatók az ipar- és képzőművészek alkotásai között március 27-én az Első Bárka Bazáron, miközben a Színházban izgalmas programok várják az érdeklődőket. Göttinger Pál rendező végigvezeti a kulisszák mögött azokat, akik belesnének a háttérbe, Mucsi Zoltán tejberizst készít a Bárka Kávézó Menzáján, 15 órától pedig ZeneLadik várható Hajós Andrással és a MAO-val. Aki szeretne bővebb információkat kapni a Színház következő évadjának programjáról, az is megtalálja a számítását, hiszen 17 órától Seress Zoltán, a Bárka igazgatója adja elő a 2011/12-es évadtervet, zongorán kíséri Dinyés Dániel.

A Színházi Világnapot Pirandello: Nem tudni, hogyan című előadása zárja a Bárkán, melyet követően a darabban szereplő grillcsirkék a közönség tányérjára kerülnek. Hogy a legkisebbek se unatkozzanak, az Orczy Kalandpark is rendelkezésre áll, ahol egész nap remekül szórakozhatnak.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei