2011. június 13.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Komáromi Anett érdemelte ki idén a Gálfy László Gyűrű-díjat

A Békés Megyei Jókai Színház ünnepi gálaestjén adták át az idei Gálfy László Gyűrű-díjat, amelyet ebben az évben Komáromi Anett színésznő kapott meg, a Színházkomédia című előadásban nyújtott alakításáért. Emellett az esten kiosztották a Békés Megye Színművésze díjakat is, három kategóriában.

A Békés Megyei Jókai Színház évadzáró estjén több díjat kiosztottak, amelyekkel a társulat színészeinek ebben az évadban nyújtott teljesítményét értékelték. A díjak legjelentősebbikét, a Gálfy László Gyűrűt, amelynek odaítéléséről szakmai zsűri hozott döntést, idén Komáromi Anett színésznő vehette át. A színművésznő a Színházkomédia című darabban Janssonné szerepét játszotta, ezzel érdemelte ki az elismerést. Komáromi Anettet Tege Antal, a Színházkomédia rendezője jelölte a Gálfy László Gyűrűre. Amint fogalmazott: "Minden előadást óraműpontossággal játszott. Olyan oldaláról ismerhette meg a közönség, amit talán eddigi pályafutása alatt még nem mutathatott meg."

Az este folyamát átadták még a Békés Megye Színművésze díjakat is, három kategóriában. Az első, az úgynevezett Ifjú tehetség kategória, amelynek díját Szabó Lajos érdemelte ki, az Érett színművész Katkó Ferenc lett, míg a Tapasztalt színművész kategóriában Jancsik Ferencet díjazták. A legjobb háttérmunkás pedig Klemm Szilvia lett, aki a kelléktár vezetőjeként tevékenykedik az intézménynél.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei