2011. június 27.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Megnyílt a Szarvasi Vízi Színház

Június 25-én nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt a Szarvasi Vízi Színház, amely a Holt-Körös partján található, és közel ezer néző szórakoztatására alkalmas. Az ünnepélyes megnyitón a közönség részleteket láthatott a Jókai Színház legsikeresebb darabjaiból.

Stílusosan, hajón érkeztek a Szarvasi Vízi Színházhoz a megyei elöljárók: az ünnepélyes szalagátvágáson részt vett Farkas Zoltán, Békés Megye Képviselő-testületének elnöke, Beyer-Dóczy Péter, Szőcs Géza kultúráért felelős államtitkár főtanácsadója, akik beszédet mondtak, és jelen volt Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, illetve Dankó Béla, Kondoros város polgármestere is. Az ünnepségen Fekete Péter, a Békés Megyei Jókai Színház igazgatója átvette a színház jelképes kulcsát Babák Mihálytól, Szarvas polgármesterétől, aki köszönetet mondott mindazoknak, akik részt vettek a színház létrehozásában.

A közönség ezután a Jókai Színház előadásában nézhetett meg több részletet a teátrum előadásaiból, így például a Lúdas Matyiból, a Csárdáskirálynőből, és a Tessedik című zenés játékból. A nézők mostantól egész nyáron élvezhetik a Szarvasi Vízi Színház programját.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei