2011. július 5.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Kiválasztották a Karinthy Színház új logóját

A Karinthy Színház idén májusban írta ki logópályázatát abban bízva, hogy megtalálják az arculatukhoz, a Színházhoz legjobban illő logót, amelynek megtervezésére a közönséget buzdították. Ezt követően a beérkezett munkákat szavazásra bocsátották, most pedig kiderült, kinek a logóját tartották a legjobbnak.

Közel négyszáz pályázó nyújtott be jobbnál-jobb terveket a Karinthy Színház logópályázatára, így igazán nehéz dolga lett volna a Színház dolgozóinak, ezért úgy döntöttek, részben a nézők szavazatára bízzák, hogy melyik pályamunka nyeri el leginkább a tetszésüket. Egy előválogatás után a száz legjobb logó közül lehetett válogatni, ami bizony még így sem volt könnyű feladat, tekintve, hogy nagyon színvonalas és ötletes munkák érkeztek a pályázatra.

A logópályázat eredményhirdetésére a Karinthy család egykori törzshelyén, a Hadik Kávéházban került sor, itt végre kiderült, melyik logó lett a győztes - de hirdettek második és harmadik helyezettet is, sőt, lett Facebook-díjazott és három kiemelt munka is. A győztes logót Vaszily Szabolcs tervezte meg, második helyezést ért el Jakus Anita, harmadik lett Huszár Viktor. A Facebook-kedven Bak Dezső logója lett, míg a három kiemelt, de nem díjazott pályamunka Koltai István, Nagy Orsolya és Szabó Miklós munkái.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei